AK Techniques for Creating Bases and Scenography

Engelstalig

AK Techniques for Creating Bases and Scenography
Euro 36.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAK648
In dit boek zul je geen grote diorama’s of vignetten tegenkomen die complexe verhalen vertellen met een veelheid aan elementen, figuren of voertuigen op verschillende niveaus.
Dat betekent niet dat het geen geweldig boek is waarvan de inhoud nietszeggend is, integendeel.
Bij het maken ervan hebben we het doel ervan vanuit een ander gezichtspunt benaderd en wat je in dit boek zult vinden zijn tutorials van kleine scènes, soms zonder figuren en voertuigen, maar met details, technieken en curiosa met een duidelijk didactisch doel, die de aandacht kunnen wekken. verbeeldingskracht van de lezer en zijn verlangen om die kleine details te introduceren, waar in zijn werken maximaal rekening mee wordt gehouden.
Het gaat over reproductietechnieken om kleine scènes uit te voeren, die ons op een gegeven moment te binnen zijn gekomen, maar waar we niet de gelegenheid voor hebben gehad om er op in te gaan.
Met dit boek zullen we ons helpen die stap te zetten en misschien zullen we de sleutel vinden over hoe en waarom we dat kleine detail kunnen introduceren of de kennis van die afwerking kunnen krijgen die ons in staat stelt aan de slag te gaan.
In elk van de werken die u op deze pagina's aantreft, besteedt de auteur maximale zorg aan de details, waarbij hij probeert elk element op de grond met maximale precisie te integreren.
Misschien zullen enkele van de voorbeelden in het boek uw interesse wekken en met deze technieken en ideeën als uitgangspunt kunt u, met verschillende figuren en voertuigen, uw eigen scènes en diorama's uitvoeren.


Inhoud:
1. SCÈNES MET ACCESSOIRES
2. SCÈNES MET WATER
3. BURGERSCÈNES EN STRAATKUNST
4. SCIENCE FICTIESCÈNES
5. STEDELIJKE SCÈNES
6. MILITAIRE SCÈNES
7. LUCHTVAARTSCÈNES