GSW Basic Brush Set

Startset penselen en toebehoren

GSW Basic Brush Set
Euro 39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGSW8435646511443ES
Hobby starterborstelset
Een startborstelset voor modelbouw bestaat uit een selectie van basisborstels en reinigingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor fijn detailwerk in kleine modellen, zoals speeltafelfiguren, modelsoldaten of modeltreinfiguren. Ideaal voor beginners en gevorderde fans van modellen- en rollenspellen zoals Warhammer, 40k, Age of Sigmar, Star Wars Legion en Dungeons & Dragons.

Hier is de beste penseelset voor beginners, die de volgende items en hun toepassingen bevat:

Silver Serie (S): Ze hebben een extreem fijne punt en worden gebruikt voor ingewikkeld en nauwkeurig werk. Ze zijn ideaal voor het schilderen van kleine details zoals ogen, insignes of kleine objecten in diorama's.
Groene serie platte en ronde punt: de platte versie heeft een vierkante punt met rechte randen. Ze zijn handig voor het coaten van grotere oppervlakken en het toevoegen van gelijkmatige verflagen aan diorama's. Het bevat ook 2 ronde standaard Synthetic Green-series voor normaal en dagelijks schilderen.
Blue Dry Serie: Ze hebben flexibele borstelharen die zijn ontworpen voor droge poetstechnieken. Droog borstelen is handig om verhoogde details te accentueren of om verweringseffecten te creëren.
Wegwerpartikelen zijn een kosteneffectieve en handige optie voor specifieke taken zoals lijmtoepassingen, verweringseffecten, het mengen van verf en het aanbrengen van oplosmiddelverf. Hiermee kunt u deze taken uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijke beschadiging of vlekken op uw kwalitatief goede exemplaren, vooral wanneer u werkt met materialen zoals primers, sealers, lijm of verweringsmiddelen.
Verweringsborstels zijn gespecialiseerde gereedschappen om verweringseffecten en textuur op verschillende oppervlakken te creëren. Ze hebben een uniek ontwerp waarbij de vorm lijkt op een pen, maar hun binnenkant is gevuld met een sponsmateriaal dat naar behoefte kan worden gesneden, gevormd en verwijderd. De spons fungeert als de borstelharen van de borstel, waardoor een aparte applicatietechniek mogelijk is.
Het bevat ook 2 zeer belangrijke producten voor goed onderhoud en verzorging die kunnen helpen kosten te besparen en afval te verminderen door het gebruik ervan te verlengen.

Reparatiegel: Na verloop van tijd kunnen uw verfkwasten slijten, zoals gerafelde of uitlopende borstelharen, losse adereindhulzen of opgedroogde en uitgeharde verfresten. Dit artikel zorgt ervoor dat de borstelharen de punt veel langer behouden.
Borstelzeep: Het is een gespecialiseerde reinigingsoplossing die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van penselen. Het is ontworpen om verfresten, pigmenten en mediums effectief van de borstelharen te verwijderen. Dit product reinigt niet alleen al je basisborstels voor het modelleren, maar helpt ook de borstelharen te conditioneren en te behouden, waardoor ze zacht en flexibel blijven voor optimale prestaties en een lange levensduur.
Een startpenseelset voor beginners biedt beginners een handige en voordelige manier om de essentiële penselen voor beginners aan te schaffen die nodig zijn voor fijn detailwerk in kleine modellen. Het zorgt ervoor dat beginners over het juiste gereedschap beschikken om met vertrouwen aan hun reis naar schaalmodellen te beginnen en helpt hen hun vaardigheden te ontwikkelen in het schilderen van ingewikkelde details en het bereiken van professioneel ogende resultaten.

De set bevat:

- Instructieboekje
- Kolinsky Silver Serie (S) Maat #2
- Kolinsky Silver Serie (S) Maat #0
- Synthetische groene serie: platte synthetische maat #3
- Synthetische Groene Serie: Synthetische Maat #1
- Synthetische Groene Serie: Synthetische Maat #00
- Blue Dry-serie: maat #5
- Verweringsborstels 8 mm (pakket 3x)
- Herstelgel 17ml
- Zeepreiniger en conserveermiddel 17ml
- Wegwerp synthetisch (pak x25)