AK Wet Palette

AK Wet Palette
Euro 19.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAK9510
UW VERVEN EN MENGSELS KLAAR VOOR GEBRUIK, ALTIJD DAT U NODIG HEBT.

Inclusief 40 vellen papier en 2 sponzen.

Afmetingen: 23,5 x 17,5 x 2,5 cm.


Dit wetpalette heeft de perfecte maat en heeft een luchtdichte afsluiting om verf langer te behouden.
Het bevat een handig bakje met vakken voor het mengen van verf of het opbergen van diverse accessoires.
Het palet verlengt de houdbaarheid van elk acrylaat, zodat het urenlang kan worden gebruikt en, eenmaal gesloten, kleuren en kleurmengsels behouden blijven.

Kan in de koelkast bewaard worden.


Componenten:

1. Katoenvezeldoek om het paletpapier vochtig te houden. Het heeft een neutrale witte kleur om de zichtbaarheid van de kleur niet te beïnvloeden en om de mengsels correcter te maken. Houd het verzadigd met water voor een goede werking. Natuurlijk product zonder behandelingen om interactie met kleuren tijdens gebruik te vermijden.

2. Speciaal verwisselbaar papier van hoge kwaliteit om uw acryl te allen tijde nat en gereed te houden. Gewicht van 40 gr/m2. Het is gemaakt van een dunne siliconenfilm die vochtoverdracht mogelijk maakt, maar wateroverdracht en het oplossen van verf voorkomt. Er komen geen vezels of haren vrij bij het werken met penselen.

3. Praktisch bakje voor het opbergen van accessoires en penselen, voor het mengen en uitladen van verf. De natte pallet is water- en luchtdicht, gemaakt van hetzelfde materiaal als zeecontainers voor fakkels, kaarten en medicijnen. De afdichting garandeert waterdichtheid. Dit verlengt de levensduur van verven en mengsels, vooral in de zomer, warme klimaten en extreme omstandigheden.