GSW Wet Palette XL

GSW Wet Palette XL
Euro 20.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGSW10320
Nat Palet XL

De GSW Wet Pallete is een palet dat, in tegenstelling tot traditionele paletten, het natuurlijke droogproces van de te gebruiken verf vertraagt. Hierdoor blijft de verf op het palet langer bruikbaar, waardoor je langere schildersessies kunt hebben zonder verf te verspillen en het fris te houden.

Alleen geschikt voor acrylverf. Het is ideaal voor warme en droge omgevingen.

Maat: 190x280mm

Bevat:

1 Natte Palletetray met deksel
50 vel navulling van gesulfuriseerd semi-permeabel papier
2 met Sanitized® behandelde sponzen in witte kleur
1 Elastische band
Volledige handleiding met tips en trucs
Hydropapier XL

Gesulfuriseerd semi-permeabel papier met een hoge sterkte gramsgewicht en een semi-doorschijnende afwerking. Het maakt de opname van water mogelijk zonder verf door te laten. Heeft rechthoekige hoeken om goed te passen bij het GSW Wet Palette.

Maat:180x270mm

Hydrofoam XL

Hoogwaardige hydrofoam pads voor GSW's Wet Palette. Hydrofiel schuim met een hoge dikte voor een betere vochtretentie, terwijl rimpels bij het uitdrogen worden voorkomen.

Behandeld door Sanitized® om schimmel en onzuiverheden te voorkomen, zodat ze lang meegaan en hergebruikt kunnen worden. Deze behandeling is niet oneindig, dus het zal na verloop van tijd, waterverversing en hoge temperaturen aan effectiviteit tegen schimmels verliezen. Er is geen minimale of maximale datum waarop de schimmels zullen worden gegenereerd, maar een goede bewaring zal de effectiviteit ervan vele maanden verlengen.

Maat:175x265mm