Harder & Steenbeck Evolution CR Plus 2 in 1 2024

0,28 en 0,45mm

Harder & Steenbeck Evolution CR Plus 2 in 1 2024
Euro 219.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode121233/57
De iconische EVOLUTION volledig opnieuw ontworpen om een airbrush te creëren met een prestatie- en specificatieniveau dat nog nooit eerder is gezien voor deze prijs.

Elk onderdeel is vanaf de basis opnieuw ontworpen, maar verliest nooit het contact met wat een H&S Evolution zo geliefd maakt.

Ontworpen om u te helpen langer dan ooit tevoren te schilderen, comfortabeler dan ooit tevoren, sneller dan ooit, meer controle dan ooit, met verbluffende creatieve mogelijkheden en een niveau van gebruiksvriendelijkheid dat nog nooit eerder is gezien in een airbrush van dit prestatieniveau .

En hoewel het bij H&S altijd op de eerste plaats staat, is het ontworpen om uw creativiteit te inspireren met een airbrush die mooier is dan ooit tevoren.

Dit is de reden waarom wij denken dat de EVOLUTION 2024 CRplus al deze doelen bereikt:

Nieuw FineLine kopontwerp: onze nieuwe maten van 0,28 mm en 0,45 mm geven betere details dan onze vorige 0,2 mm, maar met meer robuustheid, minder verstopping en betere afdichting.
De 2in1 set wordt geleverd met de 0,28 mm en de 0,45 mm met zowel de 2 ml als de 5 ml cups voor ultieme veelzijdigheid.

Trigger Cam Control – Het triggersysteem is opnieuw ontworpen om een perfecte verbinding te creëren tussen uw vinger en de naaldbeweging. Het unieke Excenter gedraagt zich nu als een echt nokkensysteem,
net zo nauwkeurig en afstelbaar als in een prestatiemotor! De Excenter-nokvorm op de EVOLUTION 2024 geeft een responsiever gevoel tijdens detailwerk, terwijl het toegankelijk en gemakkelijk te bedienen blijft voor een niet-expert.

Speed Clean Trigger – Het Excenter geeft nu bijna 20% meer beweging naar de naald, wat een veel sneller spoel- en reinigingsproces oplevert. Deze airbrush is ontworpen om hard en snel te werken.

Clog Control System: een nieuwe interpretatie van het FineLine-kopconcept voor gevorderde airbrushers – u kunt de naaldpunt zien, de naaldpunt reinigen zonder dat u een borstel nodig heeft, maar deze is altijd beschermd.
Een schone naaldpunt is de oplossing voor airbrushen zonder kleurverstopping.

Color Control – traploos instelbaar naaldstopsysteem om de voortgang te ondersteunen, terwijl het zeer snel kan worden aangepast en in- en uitgedraaid dankzij het unieke triple start draadsysteem.
Flexibele architectuur: u kunt uw EVOLUTION 2024 CRplus uitrusten met micro-, 2 ml- of 5 ml-bekers en passen op elke H&S-hoofdmaat om aan uw behoeften te voldoen.

Zonder gereedschap – verwijder uw airbrush zonder gereedschap! Opruimen is sneller en eenvoudiger dan ooit, en kogelvrijer dan ooit.

Volledige CRplus-specificatie – drievoudig verchroomde plaat en gouden afwerking voor ultieme duurzaamheid.