Iwata IS-975 Powerjet Pro

34 L/min

Iwata IS-975 Powerjet Pro
Euro 635.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeIS975DE
De Iwata Power Jet Pro is een opmerkelijk stille, feature-rijke dual-station airbrushcompressor met lage tot hoge output van 0-3,5bar. Het is volledig ingesteld om gemakkelijk en onafhankelijk twee airbrushes tegelijk te bedienen.

De automatische uitschakeltechnologie zorgt ervoor dat de compressor zichzelf uitschakelt wanneer hij niet wordt gebruikt. Het is bekend dat deze functie-upgrade de levensduur van de compressormotor verlengt omdat het de werklast van de motor in de loop van de tijd vermindert. Met twee volledig instelbare, gemonteerde luchtregelaars kunt u onafhankelijk de luchtdruk naar twee airbrushes regelen met twee gemonteerde meters die de precieze luchtdruk weergeven. Twee vochtfilters voorkomen pulsatie en vangen condensatie op, waardoor schone, droge lucht wordt geleverd. Iwata Power Jet Pro heeft een motor van 1/6 pk en een luchtopslagtank van 2 liter. De moderne Iwata Power Jet Pro biedt gemakkelijke toegang tot het luchtinlaatfilter voor snelle filterwisselingen. De beschermende buitenhoes voegt duurzaamheid toe en heeft twee gemonteerde airbrushhouders zodat u uw airbrushes gemakkelijk kunt laten rusten wanneer u ze niet gebruikt.

Iwata Power Jet Pro wordt geleverd met twee zeer sterke polyurethaan luchtslangen voor 1/8 airbrushes die met handige snelkoppelingen aan de compressor worden bevestigd. We voegen een extra luchtinlaatfilter en adapterfittingen toe voor airbrushes van het merk Badger, Aztek en Paasche. Ook inbegrepen is een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.