Harder & Steenbeck Infinity CR Plus Giraldez 0,2mm

Incl. 3 naaldkappen

Harder & Steenbeck Infinity CR Plus Giraldez 0,2mm
Euro 229.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode129504
> Fineline Nozzleset 0,2 mm
> Beker met deksel 2 ml
> Driedubbele coating
> Verchroomde afwerking
> Quick Fix eindstuk met draaiknop

Infinity "Giraldez Infinity"
Speciaal gemaakt in samenwerking met Angel Giraldez voor  het schilderen van miniaturen volgens de hoogst mogelijke standaard, maar met het grootste gemak en controle. De ergonomie is ontworpen voor het zeer nauwkeurig werken op kleine stukken, de bouw voor het eenvoudigste onderhoud en ultieme spuitprestaties.

Geschikt als de eerste of laatste airbrush die u ooit koopt, omdat gebruiksgemak en onderhoud de kern vormen van elk geweldig gereedschap. Als je al een toegewijd miniatuurschilder bent, maar voor het eerst airbrush gebruikt, biedt de GIRALDEZ INFINITY een perfecte start, zonder grenzen tijdens je ontwikkeling. Hoe beter de airbrush, hoe gemakkelijker het te gebruiken is, voor alle niveaus. De GIRALDEZ INFINITY zal voor een ervaren airbrusher snel vertrouwd aanvoelen dankzij de radicaal verkorte voorkant, waardoor uw hand zo dicht mogelijk bij het werk komt voor stabiliteit en nauwkeurigheid.

Geleverd met een Fineline-headset van 0,2 mm en een verfbeker van 2 ml. Voor ultieme duurzaamheid bij alle soorten verf is het afgewerkt met een drievoudige Chrome CRplus-afwerking.

Het vertrouwen in detaillering wordt snel opgebouwd met behulp van de innovatieve Sketching Caps aan de voorkant om de afstand tot het werkstuk te helpen begrijpen. Ze bieden ook visuele aanwijzingen om de nauwkeurigheid te vergroten en tegelijkertijd de naaldpunt te beschermen.

Het QuickFix-triggergeheugensysteem geeft vertrouwen in fijne controle, zonder uw workflow te onderbreken wanneer u moet schoonmaken.