Modelairtools online shop

AK Wet Palet

AK Wet Palet
Euro 12.65 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAK8064WetPalet
Het Wet Palet is een hulpmiddel dat vooral wordt gebruikt door kunstschilders, maar het wordt meer en meer gebruikt door mensen die schilderen met acrylverf. Het verlengt de levensduur van acryl, zodat het urenlang kan worden gebruikt en als het eenmaal is gesloten, blijven de kleuren en kleurenmengsels behouden. Het kan in de koelkast worden bewaard.

Het heeft drie componenten:

1. spons, om grote hoeveelheden water vast te houden, omdat het vrij dik is.

2. doek gemaakt van vezels, geplaatst op de spons als een leveller, vochtigheidsfilter, en als een verwisselbaar element in geval van vlekken of als het lange tijd niet wordt gebruikt.

3. Hoogwaardig speciaal papier, gemaakt van een fijne siliconenfilm, laat de overdracht van vocht toe, maar voorkomt dat water zich vormt en verf lost op, en geeft geen vezels en geen haren af ​​wanneer met de borstels wordt gewerkt.

Het Wete Palet is waterdicht en luchtdicht, gemaakt van hetzelfde materiaal als zeecontainers. De sloten garanderen de afdichting. Dit verlengt de levensduur van verf, vooral in de zomer, warme klimaten en onder extreme omstandigheden.

* Afmetingen: 16 x 13 x 4 cm.