GSW Maxx Dark Paint 17ml.

De zwartste zwart!

GSW Maxx Dark Paint 17ml.
Euro 6.85 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGSW8435646514444ES
De zwartste Maxx Darth Paint
Laat uw creativiteit de vrije loop met Maxx Darth Paint, een revolutionair ultrazwart pigment dat opvalt als de donkerste zwarte verf ter wereld. Het is gemaakt door Green Stuff World en beschikt over een uitzonderlijk lichtabsorptiepercentage van 98,9%, waarmee het alle andere op de markt overtreft. De hoge dekking en ultramatte afwerking maken het de beste keuze voor kunstenaars die op zoek zijn naar ongeëvenaarde diepte en fixatie in hun creaties.

Het gaat verder dan conventionele acrylverf door licht te absorberen in plaats van het te reflecteren of te breken. Wanneer het wordt gemengd met het veelzijdige acrylmedium, ontstaat een kleur die niet alleen het licht boeit, maar ook volledig overspoelt. Geen ander komt in de buurt van zo'n diep niveau van duisternis, waardoor zelfs de zwakste vleugje kleur wordt onderdrukt, waardoor uw kunstwerk in zijn puurste vorm de aandacht kan trekken. Het is een van de coolste effecten om te gebruiken op je diorama's, miniaturen en vele andere ambachten.
Dit item is perfect om een rijk van artistieke mogelijkheden te betreden met zijn superzwarte intensiteit. Geef uw creaties er een boost mee, want het verbetert niet alleen, maar transformeert ook. Elke schaduw van duisternis wordt een meesterwerk op zich. Het is een toegangspoort tot een wereld waar je verbeelding geen grenzen kent!

Elke fles wordt geleverd met een roerkogel gemaakt van extra kwaliteit roestvrij staal SS316L dat bestand is tegen oxidatie.