Golden Open 59 ml.

OPEN Acrylverven die je de tijd geven.
De Golden Open acrylverven verschaffen de beroepskunstschilder een volledig nieuw gamma. Door hun unieke werkeigenschappen en veelzijdigheid qua toepassing maken zij het voor de kunstschilder mogelijk technieken te gebruiken waar acrylverf normaal niet echt geschikt voor is.
De Open acrylverven bezitten een uniek geheel aan eigenschappen en een 100% spreiding van het acrylpolymeer. Daarom is de verf soepel, bezit hij typische werkeigenschappen en een veelzijdigheid qua toepassing, waardoor kunstschilders een extra gamma aan technieken kunnen ontdekken zoals het schilderen van portretten en landschappen. Dit alles met oog voor fijn detailwerk, zachte kleuren, schaduwtechniek en glacis.
De Open acrylverven schilferen niet en blijven langer zacht op het schilderspalet. Kleurenmengsels blijven langer bruikbaar. Open acrylverven, éénmaal opgezet, kunnen gemakkelijk terug bewerkbaar gemaakt worden met behulp van water, nieuwe verf of met Open mediums en verdunner. Ook de penselen zijn gemakkelijk te reinigen.
De Open acrylverven zijn uitermate geschikt voor een hele reeks traditionele technieken en zijn vooral aanbevolen voor die kunstschilders wier stijl langere schildersessies en meer vermenging vergt, zoals bij portret- en landschapschildering en het schilderen in de open lucht. Open acrylverven kunnen ook gebruikt worden voor andere technieken zoals het mono- en zeefdrukken.

1 2 3 4  
1 2 3 4